Jacob Keinicke – Grim, Dum & Kedelig
Onsdag den 15. marts 2023 Kl. 19.30

Har du nogensinde været nervøs for at tage tøjet af i omklædningsrummet?
Har du nogensinde været bange for ikke at være inviteret til festen, – ikke at være velkommen – ikke at være god nok?
Det har Jacob Keinicke prøvet lige fra barnsben – nu fortæller han om alt det, som han ville ønske at andre havde fortalt ham.

Vi lærer, at man ikke skal skue hunden på hårene, at vi ikke skal dømme en bog på dens omslag. Jacob er født med læbeganespalte og skoliose (pukkelryg). Jacob fortæller om at føle sig udenfor, blive mobbet, og hvordan han vendte det hele indad.

Vi kommer rundt om   kærlighed, klikedannelse og fest – og tager også et dyk i den allernyeste forskning om, hvor stor en rolle udseendet egentlig spiller.
                                                                                  
Under Corona pandemien mødte Jacob for første gang verden med bind for mund og næse, så hans medfødte misdannelse ikke kunne ses.
Det gjorde en forskel.
Pludselig var folk meget mere venlige overfor ham, han fik bedre service i forretningerne og han opdagede endda at blive flirtet med.

Det skyldtes simpelthen mundbindet – for når han efterfølgende tog mundbindet af, så var det hele som før.
Jo mere han tænkte over det, jo mere kunne han se, at han blev behandlet meget anderledes, når han gemte ansigtet væk.
Så var det, som om jeg blev en del af flokken, siger han.

Jacob har en kandidat i interaktionsdesign fra Designskolen Kolding, er prisvindende fotograf og har udstillet på kunstnernes efterårsudstilling, har været rapper og har spillet +500 koncerter, er far til 3 drenge og en hund og arbejder som creative director og storyteller ved Thomas Dambo.                                                                                    
Foredraget: Grim, Dum & Kedelig varer 1 times tid. 
Herefter er der kaffepause – og så springer Jacob videre til en kort omtale af sit job som creative director hos Thomas Dambo, og hvad det indebærer at være i stald hos en verdenskendt multikunstner med hele verden som arbejdsplads.

Thomas Dambo er jo kunstneren bag vores egen trold Ene Øjesten.  Jacob har i samarbejde med Thomas Dambo skrevet troldebogen: Den Kæmpestore Troldefolkefest – flere troldebøger er på vej og kan muligvis senere bestilles gennem KUNSTSKABET.

Dørene åbnes kl. 19.00.

Pris inkl. kaffe & brød:
Medlemmer: 60,00 kr.         Andre: 100,00 kr.


Foredraget afholdes i MarKant,
Børkops Kulturhus
Tilmelding:   mail@KUNSTSKABET.dk