Kansas City Stompers – Jubilæumsturne

Lørdag den 20. november 2021

Kansas City Stompers er en institution i dansk jazz. De regnes for værende det ældste professionelle jazzorkester i Europa. Det swingende orkester kaster sig selvsikkert ud i alt fra traditionel og New Orleans inspireret jazz til dixieland, swing og big band. Orkestret har gennem årene været sammensat af landets bedste professionelle musikere og denne koncert er ingen undtagelse.

Kansas City Stompers har 70-års jubilæum og Jesper Thilo fylder 80 år i 2021. Derfor har Jesper Thilo sammen med Kansas City Stompers arrangeret en jubilæums-turne, hvor nogle af Skandinaviens bedste musikere spiller op for deres mange fans i det ganske land.

Kansas City Stompers – Jubilæumsturne

På scenen er:
Jesper Thilo på sax er nok Danmarks mest berømte jazzmusiker. Jesper har rødderne dybt plantet i den traditionelle jazz, foruden swingmusik og andre former for jazz.
Lasse Lundström, bas. Svenske Lasse Lundström har spillet og turneret med mange af de store navne fra jazzens verden. Lasse blev tildelt det prestigefyldte Christer Boustedt stipendium i 2000.
Niels Abild, klarinet & kapelmester, har gennem alle årene stået i spidsen for Kansas City Stompers.
Roger Berg, trommer. Svenske Roger tog i flere år publikum med storm, når han som fast trommeslager spillede med Tivolis Big Band. Roger har sit eget projekt: Roger Berg Big Band. Roger var ven med den legendariske Buddy Rich og fik fra ham tricks og finesser af Mesteren selv.
Ulf Johansson Werre, pianist/trombonist, sanger, showmand og professor i piano ved Uppsala Universitet. Svenske Ulf regnes som værende en af verdens bedste pianister indenfor swing og traditionel jazz og har spillet på alverdens store internationale jazzfestivaler.

Kansas City Stompers – Jubilæumsturne

Før de garvede musikere slippes løs vender vi lige tingene på hovedet.
Vi laver det hele om til Frokostjazz – bare om aftenen.
Vi dækker op og serverer lækkert smørrebrød inden koncerten.

Dørene åbnes Kl. 18.00

Spisning starter Kl. 18.45
Koncerten starter ca. Kl.19.40

Koncerten afholdes i MarKant,
Ågade 6, 7080 Børkop
Tilmelding: vibeke@dan-line.dk

Medlemmer: 140,00 Kr. uden smørrebrød
Andre: 180,00 Kr. uden smørrebrød

Smørrebrød bestilles ved tilmelding
og koster 35 kr. pr. styk. Vælg mellem:
1. : Æg & rejer
2.: Roastbeef
3.: Flæskesteg
4.: Fiskefilet

We are great smart fast