Portræt maleri
Billedkunstlærer Linda Høyer

Linda er en fantastisk inspirerende underviser, der trækker kursisterne ind i et opslugende univers, der bringer den enkelte videre med sin kunst. Linda har masser af uddannelse og undervisning bag sig. Linda har fokus på at udtrykke sig kunstnerisk, at skabe en fortælling mellem værket og publikum, at det kreative univers er i konstant bevægelse og udvikler kunstneren i både udtryk og i anvendelsen af materialer.
Se Linda på: http://www.hoyer-art.dk
Et portræt handler om at trække frem, afbilde, afsløre og fremhæve specielle træk. Det vil altid være et samspil mellem kunstneren, motivet og den personlighed, det enkelte menneske har.
Ved arbejdet med at gengive et individ i et kunstnerisk udtryk, befinder portrættet sig i et spændingsfelt mellem type og individ. At portrættere et menneske kan gøres på utallige måder og det handler dette kursus i høj grad om.  Der arbejdes med kursisternes individuelle udtryk og med at gøre dette til sit eget. Der arbejdes med bevægelsen fra portrætlighed til udtryk, hvor teori i ansigtets opbygning, farver, symbolik, perspektiv, rytme og komposition er naturlige ingredienser på kurset.
Der tages udgangspunkt i enkelte øvelser og selvportræt.
Kurset er med få deltagere og tilpasses altid den enkeltes niveau, indsigt og redskaber.
Kurset strækker sig over 3 gange på følgende datoer i 2022:
Lørdag den 17. september + lørdag den 24. september + søndag den 9. oktober.
Alle dage kl. 09.00 – 15.00
Pris: 1.200, 00 Kr. (ex. Materialer)
Materialer/maling udleveres på kurset – og opkræves efterfølgende.
 
Du medbringer gerne egne pensler
Lærreder kan købes på kurset eller medbringes.
Tilmelding:  mail@KUNSTSKABET.dk
Kurset afholdes i KUNSTSKABET,
Ågade 6, Børkop.